torstai 15. maaliskuuta 2012

Valkoiset kengät



Huusin viime viikolla itselleni hääkengät huuto.netistä. Tänään vihdoin saimme aikaiseksi hakea ne. Kun laitoin kengät ensimmäistä kertaa jalkaani, pelkäsin, että ne ovat liian pienet. Koko on 38 ja itse olen 39. Kuitenkin jalat mahtuivat kenkiin ja hetken aikaa ne jalassa kopsuttelinkin. Vasemman jalan kynnet kyllä pitivät outoa natinaääntä kävellessäni. Täytyy alkaa totuttaa jalkoja kenkiin, jotta ne ehtivät muotoutua minulle täydellisiksi hääpäivään mennessä.


Tykkään tosi paljon pitsihelmi-koristeista, kun vaikka koristeissa on aika paljon kaikkea (pitsiä, paljetteja, helmiä kahta kokoa...) ne eivät näytä övereiltä. Jos koristeet täyttäisivät koko kengän ulkopinta-alan, en suostuisi laittamaan kenkiä jalkaani mistään hinnasta. Nyt koristeita on kuitenkin juuri sopivasti vain kantapäässä ja sievä reunus tuossa varpaiden lähellä (termit hukassa!)

Lopuksi kerron vielä lempiasiani kengistäni: hinnan. Nämä Menburin kengät, joista edellinen omistaja oli maksanut 100€, maksoivat minulle vaivaiset 11€. Hääkenkäni maksoivat siis about saman verran kuin lauantai-illan Finnkinossa katsottu elokuva. Nyt voin juhlia häitäni korkojen kera!

4 kommenttia:

  1. Mahtava löytö! Täällä Pitkäsen Manne-Ari ihastelee. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans tosi ilonen noista. Tosin voi olla, että pitää ostaa ballerinat tai jotkut, kun noissa on 8cm korko niin voi alkaa tuntua jaloissa jossain kohtaa päivää jos koko päivän kävelee noilla. Täytyy alkaa totuttaa jalkoja kyllä :>

      Poista