perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kirjautumattomat lukijat

Minulle selvisi eilen Facebook-kommentin kautta, ettei blogiani voi kommentoida muut kuin kirjautuneet käyttäjät. En siis turhaan ole ihmetellyt kommenttihiljaisuutta blogissa! Hetken tutkittuani löysin yllättävänkin helposti paikan, jossa kommentointiasetuksia pystyi muokkaamaan ja TADAA: Nyt blogia voi kommentoida vaikkei olisikaan kirjautunut käyttäjä!

Toivon kuitenkin kirjautumattomilta kommentoijilta, että kerrotte kommentissanne kuka olette. (Luonnollisesti toivon myös teidän kaikkien lukijoideni aina välillä kommentoivan jotain, jotta tiedän teidän jaksavan lukea löpinöitäni.)


Sitten vielä vähän muita juttuja...

Meidän avioliittoaikeet kuulutettiin viime sunnuntaina kotiseurakuntamme kirkossa! Vihkikirkossa (ja muissa Akaan seurakunnan kirkoissa) meidän avioliittoaikeista kerrotaan pääsiäissunnuntaina. Esteettömyystodistus on pöytälaatikossa odottamassa hääpäivää tai vihkikeskustelua. Vihkikeskusteluun on vielä varaamatta aika rouva kirkkoherran kanssa, mutta eiköhän sekin järjesty aika helposti.

Tällä hetkellä hääjärjestelyt tuntuvat olevan aika hyvällä tolalla. Voi tietty olla, etten vain muista ajatella niitä juttuja, jotka on tekemättä, ja siksi tuntuu menevän niin hyvin. Ainoat huolet nyt liittyvät vieraiden ilmoittautumiseen. Tuntuu siltä, että monet vieraat olettavat että kun me uskomme heidän tulevan, heidän ei tarvitse ilmottautua. Ilmoittautumisen idea on kuitenkin se, että tiedämme oikeasti ketkä tulevat ja jos kutsu oli osoitettu monelle, tuleeko seurueesta kaikki. Myös ruoka-allergiat ja muut -rajoitteet pitää ilmoittaa samalla, joten on tärkeää tietää ajoissa ketkä tulevat ja millä ruokarajoitteilla. Laitoimme kutsuun, että toivomme ilmoitusta juhliin pääsemisestä tai estymisestä 31.3. mennessä, joten vielä on pari viikkoa aikaa ilmoittautua. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 35 ja estyneeksi ilmoittautuneita 4. Yhteensä kutsuttuja on 122, joten lyhyellä matikalla laskettuna ilmoittautumisia pitäisi tulla vielä vähän päälle 80. No onhan tässä onneksi vielä aikaa!

Loppupiristykseksi teille, jotka jaksoitte lukea näinkin pitkälle, vielä kuva kihlajaiskakustamme:

Nam<3

7 kommenttia:

  1. Hehee, vihdoin siis saan kommenteerata. On ollut tosi jännä seurata sun häävalmistelujas näin blogin kautta (: Kiva kun kaikki on hyvällä mallilla! Mahto muuten olla hyvä kihlajaiskakku.
    -PikkuMaria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun luet :> Kakku oli parasta ikinä, siellä oli muistaakseni Marianne-murskaa sisällä ja se oli tehty kääretortun tapaan, mutta kierretty pystysuuntaan. Valkosuklaakukat oli kyllä kans hyviä ja toi vaahtokarkkipäällinen namnamnam! <3

      Poista
  2. Hih, eiköhän noita ilmottautujia ala ilmestyyn viimeistään 4.2. kun tajutaan, että ilmoittautumispvä meni jo ;) Ite oon aina hätänen ja ilmottautumassa samantien kun on tarvis!

    VastaaPoista
  3. Meille suurin osa vieraista taisi ilmoittautua viimeisellä viikolla, joten ei todellakaan mitään kiirettä! Ja toi kakku oli niin ihanaa että mun mielestä teidän hääkakku vois olla vaikka tollanen samanlainen :D

    - Kaaso

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti meillä kaikki ilmottautuu ajoissa, koska ollaan hirveen kärsimättömiä! Meille tulee ehkä joku suklaakakku tai juustokakku, mut uskon et sekin on hyvää :D

      Poista