torstai 12. tammikuuta 2012

Neljä kuukautta ja kampauksia

Kävelen Isin saattamana kirkon käytävää pitkin kohti sulhastani. Kaaso ja bestman seisovat kirkon etuosassa ja kaikki vieraat ovat kääntyneinä minuun Toivo Kuulan häämarssin pauhatessa taustalla. Kummitätini seisoo alttarikaiteen toisella puolen ja hymyilee lempeästi papin albassaan. Kävelen luultavasti hurjaa vauhtia, koska on kiire päästä sulhon luokse - ja kiire päästä naimisiin. Jännittävä ajatus, että tasan neljän kuukauden päästä tuo kaikki on todellisuutta.

Kävin juuri eilen kampaajallani ja totesimme molemmat, että hääkampausta pitäisi alkaa miettiä. En ole vielä hirveästi katsellut kampauskuvia, koska toivon että ensi lauantain häämessuilla on niin paljon hienoja kampauksia, että jostain syttyy inspiraatio minullekin. Olin viime kesänä kaasona parhaan ystäväni häissä. (Voitte varmaankin arvata, että hän on vastavuoroisesti minun kaasoni.) Tässä kuvat sekä ystäväni että minun kampauksista:


Morsiamella oli kaunis ja luonnollinen lettikampaus, johon oli liitetty helmipinnejä ja koristekukkasia. Tykkäsin siitä, kun letti kiersi koko pään ympäri.


Minulla oli kaksi pientä ranskalaista lettiä toisella sivulla ja niiden myötä hyvin sivussa oleva sivujakaus. Kaikki hiukset kerättiin oikealle puolelle suureksi "kukkanutturaksi". Kampaus oli näyttävä ja aivan upea taidonnäyte kampaajaltani!

Tänään etsin netistä julkkisten hääkampauksia, mutta yllätyin kun huomasin suurimmalla osalla olevan hiukset jotenkin auki/kiharalla. Minulle kiharoiden väsääminen on tuhoon tuomittua, tai oikeammin sanottuna niiden saaminen pysymään on se mahdoton osuus. Törmäsin tähän kauniiseen kampaukseen Candice Crawfordilla:


( kuva täältä )
Kampauksessa kontrastia luo kivasti luonteva ja rento otsatukka sekä suureellinen kiharasykerönuttura. Tykkään myös tuosta hiuskoristeesta nutturan kyljessä.


Yksi pohdinnan arvoinen hiuskoriste on Partiotyttöjen morsiuskruunu. Olen harrastanut partiota koko pienen ikäni ja olisi hienoa saada näyttää se myös häissäni, vaikkei sulhaseni olekaan ihan vielä liittynyt mukaan. Morsiuskruunun voi vuokrata häihinsä vain aktiivinen partiolainen. Kullatussa kruunussa on helmikoristeita ja sen saa kiinnitettyä hiuksiin tai huntuun.


(kuva ja lisäinfoa sekä kuvia löytyy täältä)
Kruunu vaikuttaisi kampaukseen tietysti jonkin verran, joten täytynee päättää pian tahdonko kruunua vai en.


Onneksi on vielä neljä kuukautta aikaa, vaikka se varmasti menee nopeasti. Kampaustakin ehtii miettiä ja onneksi on luotettava kampaaja, joten ei tarvitse siitä stressata.

Jatketaan taas toiste!

1 kommentti:

  1. Jos tuota morsiuskruunua mielit, niin nyt kannattaisi jo varata se. Tai oon ainakin ymmärtänyt, että se on tosi suosittu. Tosin toukokuussa saattaa olla vähemmän häitä! Mut joka tapauksessa ei kannata liian kauan miettiä :)

    VastaaPoista