maanantai 23. tammikuuta 2012

Hääyö

Pidämme häämme Pirkanmaalla, joten olemme päättäneet viettää hääyömme jossain Tampereen hotellissa. Tutkailin Tampereen hotelleja tänään ja niiden hääyöpaketteja. Tässä hotellien "alkaen"-tarjoukset:

Sokos Hotel Tammer

Alkaen 190€/2hlö/vrk superior-huoneessa. Huoneen valmiuksiin kuuluu samppanja ja mansikat. Aamiainen tarjoillaan huoneeseen ja hotellista kirjautumisaika seuraavana päivänä on 14.
(tiedot täältä)


Sokos Hotel Villa

Alkaen 157€/2hlö/vrk superior-huoneessa. Huoneessa hääparia odottaa käsinkudotut villasukat molemmille muistoksi hääyöstä. Aamiainen tarjoillaan huoneeseen.
(tiedot täältä)


Scandic

Alkaen 170€, riippuen hotellista. Hääyön jälkeen luvassa on kuohuviiniaamiainen johon sisältyy kuohuviinin lisäksi mm. croissanteja, kylmäsavulohta, hedelmiä, mansikoita ja suklaakakkua. Huoneen luovutus on myöhäistetty klo 14.
(tiedot täältä)


Holiday Club, Tampereen Kylpylä

Alkaen 136,50€/hlö/vrk suite-huoneessa. Huoneessa odottaa kuohuviini ja suklaa. Aamiainen tuodaan huoneeseen ja kylpylän ja lomaluolan käyttö sisältyy hintaan.
(tiedot täältä)


Sellaiset olivat esittelyt Tren hotelleista. Sokoksella on Tampereella myös Hotel Ilves, mutta se oli suhteellisen kallis, eikä ero Tammerin tarjontaan ollut kuin mansikoiden sijasta hedelmäasetelma. Myös Tampereen Kylpylä tulisi kalliimmaksi, koska esittelyssä hinta oli per henkilö. Yhteensä hinta olisi siis vähintään se 273€. Toisaalta kyseessä on kuitenkin kylpylä, jossa olisi mukava rentoutua häiden jälkeisenä päivänä. Suloisin idea näissä lahjuksissa oli Sokoksen Villa-hotellilla, jossa saisi ikiomat villasukat! Onko villasukat kuitenkaan parempi kuin kuohari ja mansikat tai hyvin runsas aamiainen ja myöhäisempi uloskirjautumisaika?

Kummisetäni on erään Scandic-hotellin ravintolan pääkokki, joten ajattelin kysyä häneltä, onko mahdollista saada jotain alennusta hinnasta tai huoneeseen ekstraa hänen kauttaan. Voi olla, ettei hän pysty sellaisia hankkimaan, mutta tuskin kysymällä mitään häviääkään. Opiskelijabudjetin häitä kun rakentaa, tahtoo päästä halvalla mahdollisimman monesta asiasta. Varsinkin kun Scandicin aamiaispöytä näyttää näin hyvältä:


(kuva samalta sivulta kuin Scandicin info)

Tänään piti kai kirjoittaa kukista, kun niistä juteltiin floristiystävän kanssa päivällä. Niistäkin on kyllä niin paljon kerrottavaa, että ehkä kerron myöhemmin.

3 kommenttia:

  1. LOL, luin että Sokos Hotel Viiala! :o

    pitäis kai koittaa tuota nukkumista uudestaan, kun äsken ei vielä uni tullut...

    ite ehkä valkkaisin runsaan aamiaisen <3 :P

    VastaaPoista
  2. Olen itse Tapereelta kotoisin ja yöpynyt aiemmin tuossa Sokos Hotel Villassa. Erittäin kaunis rakennus, joka oli remotin alla viie vuonna. Tunnelmalliset tiiliseinät hotellihuoneessa olivat kyllä minun makuuni. Maisemat eivät ehkä olleet maailman parhaimmat, eli jos niitä haluaa, niin kannattaa valita mieluummin esimerkiksi tuo Sokos Hotel Tammer. :)

    Terv.
    Tyttö 21 v
    (p.s. sinulla on ihana blogi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä tuo Villa, mutta (olen tainnut unohtaa mainita blogissa) että varasimme huoneen jo Tammerista. Se vaikutti todella hyvältä ja hintakin oli sopiva: 200€ S-etukortilla. Meillä ei ihan vielä ole S-korttia, mutta maksamiseen mennessä on, jotta hinta ei nouse :>

      Kiitos kehuista, mukava kun luet blogiani!

      Poista