maanantai 16. tammikuuta 2012

Häämessuilut

Olin monien muiden morsiamien tapaan lauantaina häämessuilla sulhaseni kanssa Wanhassa satamassa. Messut eivät ihan vastanneet odotuksia, jotka oli kyllä vaikea muodostaa kun ei ollut ikinä häämessuilla ollut. Kuitenkin odotimme enemmän inspiraation lähteitä, kun taas messuilla ennemmin myytiin mekkoja, sormuksia ja hääpalveluita. Koetin keskittyä messuilla hääaskarteluun, kampauksiin ja kukkakimppuihin, koska niiden suunnittelussa meidän häihin on vielä isoja aukkoja. Tässä hieman kuvia messuilta:


Tämä oli aivan upea ja runsas kimppu, todella tyylikäs! Tykkäsin tästä, muttei se sopisi minulle, koska tahdon värejä omaan kimppuuni.


Tässä oli mielettömän hienot värit ajatellen meidän keväthäitä. Tykkään erityisesti siitä, että tässä on isoja kukkia. Ehkä vähän liian räväkkä muuten meidän häihin.


Hääpukunäytöksessä olin aika kaukana lavasta, joten jotkin kuvista on epätarkkoja kun piti zoomata tosi paljon. Anteeksi siitä.


Tässä näkyy mekkokin, mikä on harvinaista ottaen huomioon kaikki ihmiset, keitä edessäni seisoi. Mekko oli ihan kivan näköinen, mutta kukkakoristeesta en pitänyt. Kampaus oli nätti, vaikkakin ehkä vähän turhan yksinkertainen.


Sama kampaus edestä...


...ja takaa. Tämä kampaus oli kiva, koska se oli tarpeeksi yksinkertainen edestä, mutta siinä oli takana kuitenkin tarpeeksi jujua toimiakseen.

Sormukset olivat hankintalistalla messuille mennessä, mutta koska suurin osa kojuista, jotka niitä myivät, olivat ylihinnoitelleet tuotteensa, jäivät sormukset messuilta hankkimatta. Kultajousen koju oli ainoa, johon uskalsi pysähtyä edes sovittamaan. Kultajousella oli myös -25% ale kaikista messuilta ostetuista timanttisormuksista, joten ale houkutti poikkeamaan kojulla. Suurin osa sormuksista oli liian leveitä ja liian bling bling. Tässä kuitenkin yksi sormus, jota jopa harkitsimme minulle:


Timantteja oli hillitty määrä ja sormus oli tarpeeksi kapea, jotta se olisi sopinut pieneen sormeeni kapean kihlasormuksen viereen. Jätimme sen kuitenkin ostamatta, koska messuilla ei ollut sopivaa kokoa (eli en voinut olla täysin varma että se on hyvä) ja koska toivomme yhä löytävämme halvemman vaihtoehdon.

Askarteluihin liittyen oli muutamia kivoja, muttei ihan sellaisia, jotka voisi suoraan siirtää meidän hääkontekstiin. Värejä muuttamalla tietenkin tekee jo paljon, joten ei sitä vielä tiedä millaiset kutsut ja millaiset ohjelmaläpyskät lopulta halutaan.












Siinä tosiaan jonkin verran ideoita. Häämessuilla oli ihan virkistävää olla, mutta helpompaa on etsiä inspiraatiota muiden blogeista ja netistä muutenkin. Yksi asia tuli kuitenkin hankittua messuilta - sukkanauha! Yksi asia vähemmän huolehdittavana siis!

Jatketaan taas kun on asiaa :>

1 kommentti:

  1. Kiva blogi. Mukava seurata täällä(kin) näiden häiden kehittymistä...
    Kyllä se sormuskin vielä löytyy.
    Ja vinkkinä, että minulla on monenlaisia askartelukirjoja töissä.

    VastaaPoista