maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sano se musikaalein - POLTTARIT

Kirjoitin ainakin kuukauden päiviin, että 21.-22.4. on varattu siskojen synttäreille. Samassa tekstissä seuraavan viikonlopun kohdalla oli polttarit. Kuinkas sitten kävikään? Taisi jäädä siskosynttärit viettämättä kun lauantaina 10 naista ryntäsi aamulla kotiini. Tunnelma oli jokseenkin samanlainen kuin tämän tekstin alimmassa kuvassa. Skumppapullo ja upeasti pukeutuneet neitokaiset yllättivät minut viikkoa odotettua aikasemmin. 


Pukeuduin minulle annettuun asuun ja minut meikattiin teeman mukaisesti. Teemana oli musikaalit ja pukeutumisessa erityisesti Moulin Rouge. Minusta tehtiin tietenkin (joskin minulla kesti liian kauan tajuta se) Satine.



Matkasimme Helsinkiin, jossa jouduin tekemään jos jonkinnäköisiä tehtäviä musikaalien ja Disneyn henkeen. Tehtävinä oli mm. Seppälässä miesten kauluspaitojen viikkausta, musikaaliteemaisten kuvien ottamista, avioliittoneuvojen kyselyä, High School Musical -tanssin opettelua koko ryhmän voimin (ihan parasta!), Aladdin-biisin esittäminen sekä Aladdinina että Jasminena rautatieasemalla, sulhon rakastamisen syiden listaamista,  peilin leikkimistä sekä tulevaan avioliittoon sopivien "lainien" löytämistä.

Polttareihin sisältyi myös hyvää ruokaa Memphisissä, traktorimatka mökille, morsiussauna kaikilla mausteilla (mm. suola, jauhot, kananmuna :D), jalkahoito à la kaaso, Mamma Mia -leffaa ja leppoisaa tunnelmaa. Mökillä oli hirmuisen paljon kaikkia herkkuja sekä illaksi että aamuksi. Illalla söimme minun tekemiä kakkuja ja "kokoa itsellesi annos" -texmex-salaattia ja melkein yhtä monta erilaista dippiä kuin salaattiaineksia eli tosi monta. Aamupalaksi oli toasteja ja vohveleita, nam!

Tytöt pitivät minusta kyllä todella hyvää huolta ja he tuntevat minut niin hyvin, että polttarit olivat tosi ihanat. Olin myös hämmästynyt, kuinka hyvin kaikki tulivat toimeen keskenään, vaikkeivät toisiaan täysin tuntenutkaan etukäteen. Mukana oli siis kaaso, siskot, ystävä Akaasta, ystäviä opiskelun kautta ja ystävä sulhon kautta. Kiitos kaikille vielä kerran <3


Toivon saavani kuvia pian, jotta näette minun Satine-lookin!

6 kommenttia: