torstai 12. huhtikuuta 2012

Kuukauden päivät

31
Eilen kävin juttelemassa pitopalvelun naisen kanssa. Sain todella turvallisen olon, koska rouva oli todella herttainen ja mietti kaikessa meidän parasta. Hän innostui siitäkin, että meille tulee kakut muualta ja mittaili siinä sitten kakkutelineen osia. Pitopalvelupalaverin jälkeen treffasin kaasoa ja kävimme läpi kaiken, mitä vielä pitää tehdä ja miten. Ideoimme mm. vieraskirjaa ja pöytäkoristeita.

30
Tänään on kuukausi häihin. Olin tänään tulevan anopin kanssa hääshoppailemassa. Ostin lautasliinoja, verhoja kaitaliinoiksi ja valokuvakehyksiä pöytänumeroille:

29
Pitää muistaa pakata hiuskoriste mukaan kun menen Akaaseen! Ehkä voisin viedä myös jo lautasliinoja sinne. Toivon mukaan saan viikonlopun aikana myös vannealushameen joltain lainaksi.

28
Lauantaina tehdään koekampaus. Odotan sitä innolla, koska emme ole kampaajani kanssa etukäteen sopineet mitään kovin tarkkaa kampauksesta.

27
Pyhitä lepopäivä.

26
Maanantaina on sitten palaveri floristin kanssa. Silloin pohdimme kaiken kukkakimpusta pöytäkukkiin. Tällä hetkellä oman pään pohdinnoissani on vain gerberoita ja germinejä ja mitä vaan teemasävyihin sopivia kukkia. Mielenkiinnolla odotan mitä ystäväni on pohtinut kimppuuni.

25
Tiistaina menen ystäväni kanssa ostamaan minulle alusvaatteet hääpuvun alle. En ole aiemmin ostanut rintaliivejä mistään sellaisiin erikoistuneesta liikkeestä, joten on tärkeää, että minulla on ystävä mukana. Toivon, että Changessa on vielä silloinkin kaksi settiä yhden hinnalla -tarjous, jotta saisin toiset kaupan päälle.

24
Keskiviikkona 18.4. meillä tulee sulhoni kanssa KAKSI VUOTTA seurustelun aloittamisesta ja vuosi kihlauksesta. Silloin ei siis stressata liikoja häistä vaan keksitytään toisiimme herkkuillallisen ja ehkä jonkun elokuvan avulla.

23
Torstaina ompelijaystäväni lyhentää häämekkoni sopivan mittaiseksi ja muokkaa olkaimet. Tähän päivään mennessä pitää siis olla kengät (on jo!), vannehame (apua!) ja alusvaatteet.

22
Häälepopäivä.

21
Vietän siskojen kanssa heidän synttäreitä. Korkeintaan hankimme toiselle siskolle häihin mekkoa, mutta muuten viikonlopun pääpaino on synttäreissä eikä häissä.

20
Edelleen siskoilua.

19
- Kaikkia häihin liittyviä härpäkkeitä, joita en vielä ole suunnitellut. Pöytäjuttujen askartelua.
15

14
POLTTARIT!!! Hui. Tähän mennessä pitää olla vaikka mitä hassua pakattuna reppuun.

13
Polttarit mahdollisesti jatkuu - ainakin yöpuku piti olla mukana!

12
- Mitä vaan mitä vielä on tekemättä
9

8
Tähän päivään mennessä pitää olla tehtynä paljon kaikkea, jotta voin mennä Kirkon nuorisopäiville koko viikonlopuksi.

7
Nuorisopäivillä stressaamassa ja laulamassa kaikille ärsyttävästi että "Hei me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina!"

6
Mitä vaan kaikkea

5
Maanantaistressit ja viimeistelyitä kaikesta koko viikon.

4
Tiistaina värjätään mun hiukset häitä varten ja pelätään lauantaita.

3
Vihkikeskustelu ja -harjoitukset on jossain kohtaa tätä viikkoa, ei olla vielä sovittu papin kanssa tarkasti.

2
Apua, häät on ihan kohta!

1
Juhlapaikan laittaminen kuntoon, koristelut ja bändin valmistelut. Valmisteluiden jälkeen menen kaasoni (vanhempien) luokse yöksi eli varakotiini. Sulhanen on nimittäin minun vanhempieni luona yötä ennen suurta päivää.

0
THE BIG DAY.

8 kommenttia:

  1. Kampaajalle iskee myös stressi :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajan ei tarvi stressata muusta kun siitä, osaako morsian valita kahden upean kampauksen välillä!

      Poista
  2. Moi! Laitoin sinulle tunnustuksen blogiini, käy katsomassa ja linkitä eteenpäin :)

    VastaaPoista
  3. Ouou, ne on ihan kohta! Eiköhän kaikki kuitenkin tule hoidetuksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihan kohtakohtakohtaaaa! :>

      Poista
    2. Häät tulee varmasti olemaan ihan teidän näköiset :)

      Poista
  4. Olipa kiva postaus! :) Meillä on huomenna kuukausi häihin ja voisin hyvin kuvitella että tällainen postaus olisi hyödyllinen, mutta näen jo nyt sen lopputuloksen: päivät 30-1, kaikkea epämääräistä säätöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tehdä tällaisen, jotta itsekin tiedän minä päivänä pitää hoitaa mitäkin :D Varmaan lähempänä häitä pitää tehdä uusi tällainen, ehkä sitten kun on enää viikko häihin, jotta tietää millä ne päivät täyttyvät :>

      Poista