maanantai 26. maaliskuuta 2012

Sinulle on postia




Sain tänään postista mainosten ja laskujen lisäksi tuon yllä olevan postikortin. Ilahduin totta kai, koska saan aika harvoin kortteja muuten kuin matkoilta. Toinen puoli kortista paljasti aika vähän, mutta avasi myös kortin kuvaa.


28.4. ja kortti on lähetetty Kuopiosta. Tästä siis alkaa virallisesti jännitys polttareita odotellessa. Täytyy vain muistaa vaihtaa työvuoro - tuskin olen menossa tuolloin illaksi töihin. Täytynee myös ilmoittaa tulevalle appiukolle, etten välttämättä tulekaan 29.4. klo 12 lounaalle.

Näin pari yötä sitten unta, jossa olin muka polttareissani. Siellä oli ihan eri ihmiset, keiden piti ja muutama ystäväni, joiden pitäisi tulla, oli jättänyt tulematta siksi, etteivät he olleet maksaneet osuuttaan ajoissa ("Eihän sitä tiedä jos tulee vaikka kipeäksi"). Polttariunessani ei oikein tapahtunut mitään erikoista, kävelimme metsäpolkua pitkin jonnekin ja tunnelma oli jotakuinkin jännittynyt ja odottava.

Olen välillä havahtunut siihen, että mietin mikä polttareina olisi kivaa ja "Hei tuotahan voisi tehdä silloin!" Kuitenkin herään melko pian ajatuksistani ja totean itselleni, etten suunnittele omia polttareitani. Tykkään suunnitella tapahtumia ja bileitä ja tietää niistä kaiken jo etukäteen. Siksi on niin hankalaa olla tietämätön - varsinkin kun kaikki lähimmät kaverini tietävät. En oikein osaa odottaa polttareiltani muuta kuin morsiussaunaa ja toivottavasti myös jotain hyvää kuoharia. Rakastan myös pukeutumista kaikkiin hassuihin ja ihaniin asuihin, joten siitä ei tule ongelmaa minulle, varsinkaan jos koko seurue on mukana pukeutumisteemassakin. Muita toiveita ei polttarien suhteen ole (paitsi tietty että olisi hauskaa!)

(kuva täältä)

2 kommenttia:

  1. Hei serkkuserrrrkku, mä näin viime yönä unta teidä häistä ja itkin ihan sikana kun olit niin kaunis! :---D
    Mutta innolla odotan kyllä ihan niitä oikeitakin häitä, vaikka en kyl haluu itkee :) ja kiva on ollut seurailla täältä teidän suunnitelmia.
    <3:llä pikkuserkkusi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huu onpa hauskaa että sä oot nähny unta meidän häistä! Mäkin näin ja siinä unessa kyllä kaikki meni pieleen kun kampaaja ja meikkaaja ei ollu ajoissa paikalla ja kukkakimppukin hajos palasiks :D
      Kiva, että luet blogia ja ihana kun kommentoitkin! :> Ainiin koettakaas muistaa myös ilmottautua sinne häihin niin saadaan tarkennettua vierasmäärä ja ruokarajoitukset selville.

      Poista