lauantai 28. huhtikuuta 2012

Timantteja jäällä

Nyt meillä on sormukset ja oon kyllä tosi ilonen niistä. Molemmat sormukset ovat keltakultaa ja minun sormuksessa on kolme timanttia. Kaiverruksena on nimet ja häiden päivämäärä (jotta sen voi luntata sormuksesta, ellei muuten muista ;))  Sulhasen sormus on Kultajousesta ja minun sormus Laatukorusta.





Sitten ihan toiseen asiaan: kirkossa laulavat ystäväni antoivat meille kolme vaihtoehtoa lauluiksi: Romanssi, Pettävällä jäällä ja Kun on toisessa kädessä Jumala. Valitsimme niistä Pettävällä jäällä koska se sopii meille parhaiten. Tykästyin kyseiseen biisiin silloin kun ostin Yön Kuolematon-levyn kun se ilmestyi. Rakastan biisin yhteyttä Suojelusenkeli-tauluun. Taulu on kaunis muisto lapsuudesta, vaikken edes muista missä olen kuvaa katsellut. (Myönnettäköön tykkään myös Mikko Alatalon Suojelusenkeli-biisistä!) Pettävällä jäällä -kappaleessa on upeat stemmat ja toivonkin, että ystäväni laulavat laulun kaksiäänisesti.




Nyt parin vuoden sisään todella moni on rakastunut Juha Tapion levyttämään versioon kyseisestä kappaleesta. Itsekin tykkään siitä, mutta mielestäni se on ehkä vähän liian surumielinen ja liiankin pelkistetty. Toisaalta tässä herra säveltäjä/sanoittajan versiossa on kuitenkin enemmän herkkyyttä ja rauhaa.  Toivon että ystäväni osaavat yhdistellä näitä kahta eri versiota niin että molemmista otetaan toimivimmat ja upeimmat jutut.




Itse yritän edelleen epätoivoisena etsiä kappaletta, jonka sulholleni laulaisin. Auttakaa morsianta hädässä ja ehdotelkaa jotain upeita (mielellään suomenkielisiä) lauluja!

ps. KAKSI VIIKKOA.



Jälkimuokkaus:
Heti kun olin päivittänyt blogin, aloin etsiä biisejä ja totesin että yksi aikaisemmin pohtimani on kyllä pakko laulaa. Eli sekin on nyt päätetty, mutten julkasekaan sitä tässä, ettei sulhanen saa tietää :)

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniit ja klassiset sormukset! :) Ja onnea oikean laulun löytymisestä, olisi mahtava olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitos! Tänään juuri harjoiteltiin kitaristin kanssa ja meni kivasti. Ja kuitenkin tarkoitus on hyvä niin ei kai sen ole niin justiinsa vaikka vähän menisi väärinkin :)

      Poista