perjantai 4. toukokuuta 2012

"Nyt me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina"

Meillä ei ole hääautoa. Askarteluita on vielä tekemättä. Pöytäliinoja on ostamatta. Saippuakuplatkin pitää kai hankkia. Huomenlahjaa en ole vielä edes miettinyt.

Paljon on siis vielä tekemättä, MUTTA tänään sillä ei ole väliä. Tänään alkaa lätkän MM-kisat, mikä tarkoittaa sitä että minä ja sulhaseni olemme Hartwall-areenalla silmä kovana ja äänihuulet auki kannustamassa Leijonia. 

Voisin tähän nyt linkittää jotain muka-lätkäfiilistelyä kuten Poika saunoo. Sen sijaan linkitän yhden hienoimmista videoista ikinä, jossa pääosassa on suomalainen jääkiekko, eikä SM-liigan (huom. KYLLÄ, SM-liigan!) palkintopysti. Kiitos sulholleni, että on näyttänyt tämän videon minulle. Tästä tulee oikea fiilis iltaan ja tuleviin kisoihin muutenkin!


Antoisaa jääkiekkoiltaaa kaikille! 

ps. Tämä postaus liittyi olennaisesti häihin, koska tämä on meidän ehkä rentouttava miniloma ennen häitä :D

2 kommenttia:

  1. Hih, "rentouttava" irtiotto kun kummatkin huutaa suoraa huutoa katsomossa ;) Ei vais! Olin muuten varsin hämmästynyt, kun Mertaranta selosti tuon perjantain pelin ihan telkkarissakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta onneks Suomi voitti, niin oli oikeesti rentouttava, kun ei tarvinnu illalla mököttää :D Mertaranta selostaa ilmaseks myös äitienpäivänä näytettävän Suomi-USA -matsin.

      Poista