tiistai 22. toukokuuta 2012

"Matkaan lähden, matkaan lähden..."

Huomenna alkaa häämatka, joka suuntautuu viikoksi Espanjan lämpöön ja tarkemmin sanottuna Barcelonaan


Kuva täältä


Odotamme molemmat tulevaa reissua innolla. Hotellimme on lähellä rantaa, joten uskon että yllä näkyvä maisema vastaa meidän ensi viikon maisemia suhteellisen hyvin. Vähän kauhun hetkiäkin koettiin tänään kun tämä vaimo oli elänyt siinä luulossa, että passi on tietyssä tärkeiden papereiden kansiossa. Kas, eipäs ollutkaan ja koko kämppä tuli käännettyä ympäri 15 minuutissa. "Naisella ei ikinä ole liikaa laukkuja" mutta kesti hetken aikaa kun kävin kaikkia laukkujani. Juuri kun aioin luovuttaa ja aloittaa itkupotkuparku-kohtauksen, löytyi passi erään laukkuni pikkutaskusta.


Olemme koko tämän ja eilisen päivän katsellut kaikkia mahdollisia nettijuttuja, että millä kannattaa siirtyä lentokentältä hotellille ja mikä on tyypillinen ruokailuaika ja millä alueella ei kannata liikkua. Useimmat ihmiset varmasti suunnittelevat häämatkaansa hyvissä ajoin etukäteen, mutta me emme kuulu niihin ihmisiin. Olemme suunnitelleet häämatkaamme tasan sen verran, että meillä on kyyti lentokentälle (Entäs pois, hups!), lennot ja hotelli, päätös mennä eläintarhaan ja "No katotaan siellä sit et mitä tehdään ja mihin mennään." Tänään sentään kävin Suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa Barcelonasta kertovan opaskirjan, joskin sekin oli eri kuin minkä olin alunperin suunnitellut ostavani. Tykkään Berlitzin opaskirjoista (kahden kirjan perusteella) ja niitähän oli iso rivi kaupassa - vain Barcelona  puuttui. Päädyin siis ostamaan tuplasti kalliimman TOP 10 Barcelona -kirjan. Onneksi se vaikuttaa kyllä hyvältä kirjalta, ettei meidän pitäisi olla pulassa!


Täytynee jatkaa pakkaamista, jotta oikeasti voi huomenaamulla lähteä. Toivottavasti muistan ottaa kaiken tärkeän. Mieheni on tietenkin pakannut jo ajat sitten, mutta minä olen syntyjäni hidas hämäläinen joten mitä muuta voi odottaa kuin viime tipan pakkauksia? Kamera on lähdössä mukaan, joten kuvia on luvassa sitten kun jatkan kirjoittelua taas about viikon päästä. 


Adéu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti