maanantai 7. toukokuuta 2012

Kiireitä, helpotusta ja alle viikko!

Olen ollut ahkera parin päivän aikana. Onneksi en ole ollut ainoa. Perjantaina haimme maljakot Vantaalta (naimisiin.infon hääkirppari kunniaan!) ja lauantaina sulhoni toi paljon tavaraa Akaaseen. Sunnuntaina kävin Ideaparkissa shoppailemassa mahdollisimman painavia tavaroita yksin. Jos käsilihakset vaativat treeniä, kannattaa kantaa kuutta purkkia koristekiviä ja 55 saippuakuplaputelia ja kävellä ympäri ostoskeskusta etsien mitä vaan mitä kyseisestä paikasta ei löydy. Tosiaan meille ei sitten tulekaan riisiä vaan saippuakuplia, jotka maksavat muuten noin 40€ enemmän kuin riisi. 


Sunnuntaina sitten askartelin kaason ja kaimani kanssa pöytäkolmioita, joihin tuli menu ja hyvin löyhä ohjelmarunko. Niihin saatetaan vielä lisätä jotain koristeita, jos keksin jotain kivaa ja jaksan toteuttaa sen. Saimme ne muutamassa (ei mitään hajua kuinka monessa) tunnissa valmiiksi siinä juoruilun ja muun sosiaalisen päivityksen ohessa. Teimme myös osan hääkarkeista. Emme siis tehneet karkkeja, vaan laitoimme narulla paperikarkkiin kiinni paperin, jossa on pätkä jonkun laulun sanoista. Loput karkeista hoidimme Äidin kanssa tänään. 


Pieni paniikki uhkasi tulla, kun kuulimme muutama päivää sitten, ettei meillä ole hääautoa. Sen piti tulla toiselta kuvaajista, mutta varaosat eivät ehtineet ajoissa, jotta auto olisi häissä ehjä. Neuvokas siskoni laittoi Facebookiin ilmoituksen, että "Hääauto hakusessa! Siskon häät lauantaina Akaassa ja nyt niiden hääauto onkin rikki. Löytyiskö keltään siis autoa (jotain hienoa) lainaan, kuskilla tai ilman?" Siihen sitten tuli muutamia vastauksia ja eräs toisen siskoni kaveri soitti minulle. Hän tarjosi isänsä Citroen DS -museoautoa. Olin ihan innoissani ja nyt meillä on mitä luultavimmin myös hääauto hoidossa.En ihan tarkkaan tiedä, minkä näköinen kyseinen auto on, mutta tuo yllä oleva ainakin löytyi ihan vaan googlaamalla. Meidän luultavasti tuleva hääauto on kuulemma (en muista minkä sävyn) punainen. 

Tällä hetkellä to do -listassa ei ole kovinkaan montaa kohtaa:

- Huomenlahja (Mitä ihmettä muut aikovat ostaa huomenlahjaksi??)
- Lopullinen pöytäjärjestys
- Kirkkoon tulevat ohjelmalehtiset
- Pöytänumeroiden tekeminen (äiti on onneks tästä vastuussa)
- Vieraskirjan sivujen tulostaminen
... ja tietenkin kaikki koristelut yms. asiat jotka voi hoitaa vasta perjantaina juhlapaikalla.

Tällä viikolla saattaa päivitykset jäädä aika vähäisiksi, mutta yritän ehtiä ainakin kerran vielä ennen häitä kirjoittaa. Ainiin ja hei jos jollain teistä lukijoista ei ole tekemistä lauantaiksi, tervetuloa vihkiäisiimme Akaan kirkkoon klo 13. Kirkkoon ovat kaikki tervetulleita, mutta tilan rajallisuuden vuoksi hääjuhlaan voivat tulla vain kutsun saaneet. Jos vähänkin houkuttaa, niin tervetuloa seuraamaan livenä kun sanomme tahdon!

9 kommenttia:

 1. Miksi ihmeessä mä oon lauantaina töissä!?

  VastaaPoista
 2. Mulle puoliso jossain vaiheessa vihjaili, että hän haluaisi BOSEn kuulokkeet. Reissaa paljon, niin lennoilla, junissa ym. niillä olisi hyvä kuunnella leffoi. Ajattelinkin sellaiset hankkia huomenlahjaksi ellei hän ehdi niitä jo etukäteen ostaa.

  To do-lista on lyhentynyt huomattavasti :) Tarvitseeko kirkkoon ohjelmalehtistä? Itse ajattelin sen jättää kokonaan pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun olen ostanut kuulokkeet jo joskus joululahjaksi :D Muuten hyvä idea, teillä varmasti tulee sitten ihan tarpeeseen ainakin!

   Ajateltiin että olisi ne hyvä olla ettei tarvitse käyttää virsikirjoja vaan virren sanat tulisi siihen lappuseen. Muutenkin siihen saisi sitten lukemaan että mikä marssi ja että kaikille tulisi tietoon että se loppumarssi on herra kanttorin improvisaatio ja saisi siihen kirjattua laulajienkin nimet ja muut. :)

   Poista
  2. Aika hyvä pointti sulla tuossa kirkon ohjelmalehtisessä! Ehkä meidänkin pitäis sellainen tehdä, sillä ihan ulkopuolinen henkilö tulee sinne esiintymään, ja marssit ei varmaankaan tule olemaan lainkaan perinteiset Prinsessa Ruususet ym.

   Poista
 3. Nyt on kuule ihan sulle ajoitettu postaus mun blogissa :D Tsemppiä lauantaille!

  VastaaPoista
 4. Voi EI! :/ Meillä on pöytävaraus just klo 13.00 äitienpäivälounaan merkeissä porukoiden ja veljen perheen kanssa ravintolaan, en kehtaa alkaa sitä vekslaamaan kun ite ton ajan ehdotinkin. (Joo lauantaina kun Vesa menee su töihin) Tähän kohtaan voisin sanoa jonkun ruman sanan. Olisi ollut ihana olla paikalla!!! No, ajatuksissa olette kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tehän olette ajoissa, mutta tottakai on kiva että on koko perhe koolla sitten. Tiedän, että olisitte varmasti tulleet muuten ja kiitos siitä :)

   Poista