torstai 5. tammikuuta 2012

Morsiamen alkulöpinät

[Aiemmin bloggaaminen jäi minulla vähän satunnaiseksi kirjoitteluksi, koska aiheet olivat epäselviä, eikä aikaa oikein ollut. Kuiskauskomero jäi vähälle huomiolle, joten alkavan vuoden kunniaksi voin luvata kirjoittaa tänne edes vähän ahkerammin.]

Morsiusmatkaan päivitän kaikkea häihimme liittyvää. Kihlauduimme jo viime vuoden huhtikuussa, mutta blogi-idea tuli vasta tällä viikolla. The big day on 12.5. eli kevään ajan on paljon tekemistä ja kerrottavaa. Yritän muistaa kertoa myös kaiken, mitä tähän mennessä on jo tehty ja päätetty.

Lähtökohtina meillä on jo (varattuna):
- morsiuspari (jee!)
- kirkko
- juhlapaikka
- häämatka
- kanttori
- pappi
- kaaso ja bestman
- morsiamen puku
- lounas

Lähitulevaisuudessa alkaa ainakin morsiandieetti (ei ehkä ihan niin rajuna kuin telkkarissa). Tänään tuli seurakunnan mainosvihkonen, josta bongasin itselleni liikuntaharrastuksen - lentopallo. Naisten lentopallo on maanantaisin eli juuri sinä päivänä kun minulla ei ikinä ole töitä. Kuntokuuri voi oikeasti alkaa (heti kun löydän itselleni kaverin mukaan). Sunnuntaisin on myös zumbaa tarjolla, mutta pitää katsoa ehtiikö sinne ikinä. Ruokailutottumuksiakin pyrin muuttamaan jonkin verran. Paineita ei onneksi ole koska mekko mahtuu päälleni, mutta eihän tietenkään haittaisi vaikka joutuisi vähän sitä kursimaan sisäänpäin.

Yritän jatkaa mahdollisimman pian kirjoittelua.

¡Adiós!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti