tiistai 21. helmikuuta 2012

Korkojen kera

En ole ikinä ollut mikään korkokenkätyttö. Omistan tasan kahdet (mustat) korkokengät: toiset matalammat, joita käytin vanhojen tansseissa, ja toiset vähän korkeammat peruskorot. Ehdotin sulholleni, että marssisin Converseissa alttarille, mutta koska hän ei suostunut, on minun metsästettävä jostain hääkengät. Koska en paljoa korkoja käytä, on turhauttavaa joutua ostamaan kengät, joita tuskin käytän ikinä häiden jälkeen. Tahdon kuitenkin hankkia laadukkaat kengät, jotten hääpäivänä irvistele kun jaloissa on viisi hiertymää ja päkiät huutaa hallelujaa.

Nämä ovat kovin suloiset, varsinkin tykkään noista helmistä. Korko n.7cm ja hinta 65€.


Yksinkertainen (ja matala) on kaunista. Korko 5,5cm ja hinta 59€.
(kuvat Brandosin sivuilta)

Tahdon hääkenkieni olevan matalakorkoiset, pyöreäkärkiset ja valkoiset. Toisaalta jos jostain löytyisi hienot/halvat/hyvät keltaiset tai oranssit kengät, voisin harkita niitäkin.

Olen yrittänyt etsiä myös huuto.netistä, koska siellä hintataso on huomattavasti asiakasystävällisempi. Olisin valmis käyttämään häissäni käytettyjäkin kenkiä, mikäli ne olisivat muuten hyvät. Huusinkin sieltä yksiä kenkiä. Kuitenkin ne menivät nenäni edestä kun joku viime hetken huutaja kävi kymmentä minuuttia ennen kohteen sulkeutumista huutamassa ne. Itse olin silloin töissä, joten en pystynyt puolustautumaan. Ne olivat kauniit kengät ja jäi kyllä harmittamaan, etten niitä saanut.

Jos joku tietää, mistä saa halvalla hyvät ja hyväkuntoiset koon 39 hääkengät, vinkatkaa!

5 kommenttia:

  1. Meinasinkin kommentoida, että osta sellaiset kengät joita voit käyttää häiden jälkeenkin ;) Mutta haluat siis valkoiset... Käy kurkkimassa hääfoorumeiden kirppareilta?

    VastaaPoista
  2. Ebay on toinen ihan näpärä. Sieltä saa myös mittatilauksella ja värin pystyy valitsemaan itse :)

    VastaaPoista
  3. Täytyy pohtia vielä. Ei ihan suoraan löytynyt ainakaan naimisiin.infon hääkirpputorilta, mutta jätin sinne ostetaan-ilmoituksen. Onneksi on vielä aikaa, kun näin ajoissa lähti etsimään. Jos jättäisi yhtään myöhemmäksi, ei ehtisi enää totuttaa kenkiä jalkoihin. :>

    VastaaPoista
  4. Vink vink että jos ostat yksinkertaiset valkoiset satiiniavokkaat, ne voi värjätä kangasväreillä haluamansa väriseksi, vaikka jo siis ennen häitä vetäset oranssiksi jos sellaisia kenkiä havittelet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ois kyllä tietty kätevät, mutta varsinkin jotkut Rainbow Clubin kengät on aikas tyyriitä. Tosin ne ainakin on hyvälestisiä. Se on siis ainakin yksi vaihtoehto :>

      Poista